torstai 31. toukokuuta 2012

21+5

Aamulla neuvolassa ja päivällä lääkärissä - kyllä on nyt mitattu ja tutkittu. Neuvolassa ei mitään erityistä, samat hommat kuin aina. Sain Todistuksen Paksuna Olemisesta, ens viikolla voi laitta raha- ja avustusanomuken vetämään.

Ja samainen Hirmukiva Lääkäri ultrasi Beben pumpun kuin viime viikollakin. Synän näytti justiinsa siltä kuin tuollaisen mahalaisen synämen pitää näyttääkin, joten huolet pois! Jippii!!!

Poristiin Lääkärin kanssa menneistä ja tulevasta synnytyksistä ja hän oli samaa mieltä mun kanssa siitä että tämäkin menee tod näk yliaikaiseksi ja pitää käynnistää. Niinpä hän pyysi mua varaamaan ajan loppuraskauden huitteilla, niin katotaan miten Juniori on kasvanut ja jos vaikka ulostuloteittiä voisi ronklaamalla herätellä hommiin. Kuulemma sektion takia se käynnistys ei ole ihan läpihuutojuttu.

Ai joo, Neuvolan Täti kyseli mitä mieltä olisin sokerirasituskokeesta. Arvatenkin en sellaiseen väkisin hinkua, joten vielä ei tarvi mennä. Sovittiin että käyn jos alkaa vaikuttaa tarpeelliselta.

Olen NIIN onnellinen, että Bebellä on kaikki hyvin. Totisesti tie hyvään mieleen käy mahan kautta.

2 kommenttia:

  1. No nyt ne varauksettomat onnittelut hyvistä ultrakuulumisista! :)

    Mä kävin viimeksi sokerirasituksessa ja se oli ihan pala kakkua. Ei ongelmaa olla syömättä, join litkun ja sitten omassa huoneessa nuokuin ja luin lehtiä lavetilla. Ei tullut paha olo eikä nälkä. Parempi alku päivälle kun töissä. Voin suositella. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! :o) Ja kiitos myös sokerikokemuksesta. Oon kaikilta vaan kuullut että se on ihan kauheeta ja järkyttävää ja kamalaa, mutta jos se ei olekaan, niin mikäpä siinä sitten. Syömättömyys ei ole mullekaan ongelma, eikä kyllä makean nesteen nieleskelykään.

    VastaaPoista