torstai 8. marraskuuta 2012

Uneton Oulussa

Tänään oli pakko olla tekemättä mitään muuta kuin oleilla Nappulan kanssa, sillä hän päätti olla nukkumatta päiväunia. Hän ei nukkunut omassa pahvilootassa, ei mamman kainalossa isossa sängyssä, ei sitterissä, ei sohvalla, eikä varsinkaan rattaissa! Ei tod!

Ärrrggghhh, karjui hän jos hommat kallistui sille mallille, että nukkumaan olisi pitänyt alkaa. Vaikka väsytti kyllä, kauheesti, ja siksi piti antaa pikkuisen periksi ja ottaa parit puolen tunnin tupsluurit, mutta niitä ei lasketa.

No, olipa lekottelupäivä. Ja vauvakin urvahti aikanaan kun lähettiin Miehen kanssa lenkille.

Kunnonkohotus on siis alkanut! Yesh! On aivan mahtavaa viipottaa nopeampaa kuin kössyvauhtia eteenpäin! Haa! Nielkää pölyä mummot!

4 kommenttia:

  1. Oih, tänne asti haisee vauva nuuh, nuuh... kuin pitkiä lenkkejä hän vetelee ? Että montako mummoa kerkiää pökrää matkan varrella. Hyvää isukin päivää sinnepäin !!! Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Meidän Vauva on haisee sekä ylä- että alaosastolta hapanmaitotuotteelle...;oD En mää pitkästi vielä lenkkeile, pari kolme kilsaa vasta kerrallaan. Vaan kyllä tuntuu hyvältä!

      Poista
  2. Riittääks teidän suunnalla vaihtelevia näkymiä vaunutellessa?? Itse tässä tuskailin muutama päivä sitten, että siinä vaiheessa kun meidän bebe syntyy niin täällä suunnalla tuo vaunulenkki jäänee varmaan aika yksitoikkoiseksi... Pitänee toivoa, että tältä seudulta löytyisu juttukaveria ulkoiluun :)

    Ihanaista isänpäivää teidän iskälle. Kolmen kauniin prinsessan isä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä pääsee kyllä kätevästi moneen suuntaan, eikä keskustaankaan ole kuin yks luikaus. Vaan ihmeesti sitä huomaa tallaavansa samoja reittejä ees taas ja ympäri ämpäri. :o)

      Poista