perjantai 19. huhtikuuta 2013

6 kk

Malamuutti on tänään puolivuotias. Ai hurja! Tyypissä ei ole jälkeäkään siitä avuttomasta nyttysestä jonka syliini sain 6 kk sitten. Meidän Vauva on iloinen, isoääninen, huiskukätinen lattiapyörykkä, jonka Tahto ei jää kellään arvailujen varaan.

Vauva päristää ja pöristää ja kiljuu ja ärisee ja kuikuttaa ja murraa ja joskus päästelee pieniä helliä ääniä.

Hän saa varpaat suuhunsa ja pyörii lattialla suuntaan jos toiseenkin. Häntä Kiinnostaa Uudet Jutut ja tylsistyttää liian tutut hommat.

Ruoka maistuu, erityisesti puuro. Sellaista pöperöä ei ole vielä tullut vastaan, mikä ei Vauvalle uppoaisi. Pullosta ei hän tykkää, nahkaa pitäisi olla ikenien välissä.

Yöllä Vauva havahtuu monta kertaa ja disu pitää saada. Tutti on ehdoton showstopper. (Tai oikeestaan showstarter kun uni loppuu siihen paikkaan kun tutti pannaan suuhun ja alkaa kurlaan-ja-jodlaan-pari-tuntia-show.)

Meidän Vauva on kertakaikkiaan mainio tyyppi. Hassu tyttö.



4 kommenttia:

  1. Ihanainen :) Musta tuntuu että just "vietettiin" meijän ipanan 6kk päivää ja vajaa parin viikon päästä se on jo 1v!

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanainen hän on! :o) Se on kyllä kumma miten nopeasti aika menee ja mukuloista sen vaan huomaa, oma naamahan ei vanhene yhtään...

      Poista
  2. Miten voikin aika mennä näin siivillä! Vasta tarkistin sun blogista päivittäin, joko vauva oli syntynyt. Onnea puolivuotiaalle söpöläiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Samaa mietin minäkin... :oD

      Poista